SSI scuba schools international
 
Life is an adventure with Endless possibilities

(junior)Open water diver

Is het tijd om jouw droom werkelijkheid te maken?
De onderwaterwereld ontdekken, zweven door het water en tot rust komen?
Maar hoe moet je dan beginnen?
Endless Diving heeft enthousiaste instructeurs om jou te helpen met jouw avontuur als (junior)open water diver!
Begin met duiken en de manier waarop je de wereld ziet, zal voor altijd veranderen. Je ontdekt een verborgen onderwaterwereld vol kleurrijk leven en magische landschappen.
Endless Diving is een SSI partner. SSI (Scuba Schools International) is één van de grootste organisaties op het gebied van duiken. Wij staan voor kwalitatief hoogstaande, veilige en verzorgde opleidingen. Met jouw brevet kun je laten zien dat je over de juiste kennis, ervaring en vaardigheden beschikt om te kunnen duiken. Of je nu in Nederland duikt, Egypte of het prachtige Indonesië. Jouw brevet is wereldwijd geldig! Iedereen vanaf 10 jaar kan leren duiken! Daarom is deze veilige en leuke sport ideaal voor het hele gezin. Leren duiken is veel gemakkelijker dan je denkt en het (junior)Open Water Diver programma is de beste manier om het te leren.

Als (junior)Open Diver Water kun je overal duiken waar je maar wil, met wie je maar wilt. Als je weinig tijd hebt of nog niet klaar bent om een ​​(junior)Open Water Diver te worden, zijn er ook andere programma’s om te kunnen duiken. Je kunt dit brevet eenvoudig en op elk moment upgraden en zo een ​​(junior)Open Water Diver worden door simpelweg aanvullende training te volgen. Leer duiken met Endless diving en begin vandaag nog aan jouw avontuur met eindeloze mogelijkheden!

Voorwaarde Deelname:
-Minimale leeftijd 10 jaar
-In goede gezondheid verkeren
-Wij verwachten van onze cursisten dat ze een eigen Duikbril, Snorkel, Duiklaarsjes, Buitenwatervinnen en 2 mondstukjes (voor ademautomaat) hebben, of bereid zijn deze aan te schaffen voor de cursus begint. Dit i.v.m. de Hygiëne. 

Klik op het plaatje van de specialty voor extra informatie (externe link naar de pagina van SSI)

Geplande Start datums:
Op de start datum is een informatie avond in de winkel, over de theorie en de lessen. De avonden starten om 19:00 en duren tot ongeveer 21:00
*Zwembadlessen zijn op Donderdag avond vanaf 18:30-20:15 in Zwembad de vrije slag in Bennekom.

21 mei
4 juni
18 juni 

2 juli
16 juli
20 aug
3 sept

Open water diver
€500

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram